Újdonságok Kosár tartalma
KOSÁR
0 tétel 0 Ft
10
Még -19294 napig rendelheted a termékeket a KAMPÁNYBÓL
KOSÁR
0 tétel 0 Ft
Kezdőlap > Visszavásárlási garancia
MIÉRT TŐLÜNK?

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

nálunk csak 690 Ft,
rendeld és visszük!

2 665 POSTA PONT

közül választhatsz,
ne várd a futárt!

90 NAP GARANCIÁT

adunk a termékekre,
küldd vissza bátran!

871 DARAB TERMÉK

nálunk raktáron,
pár nap múlva nálad!

Visszavásárlási garancia

Vásárolj gond nélkül!

Megvetted, de inkább mégsem ezt választanád? Semmi gond!

A VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI (a továbbiakban: “ÁF”)

  1. A visszavásárlási garancia (a továbbiakban: ”garancia”) a termék (a továbbiakban: “Termék”) a vásárló (a továbbiakban: “Vásárló”) általi átvételétől áll fenn a termékre meghatározott garanciális ideig, a Vásárlónak a Terméket legkésőbb a Termék átvételétől számított meghatározott garanciális időn belül kell eljuttatnia az Avononline.hu postai címére.
  2. A garancia kizárólag természetes személy Vásárlóra vonatkozik.
  3. A garancia kizárólag azokra a Termékekre vonatkozik, amelyeket a Vásárló nem tört el, illetve nem rongált meg,.
  4. A garancia a hajfestékekre nem terjed ki.
  5. Nem vonatkozik a garancia és így az Avononline.hu jogosult megtagadni azon Termék visszavételét, amelynek visszavételére az 1. pontban foglalt határidőn túl és/vagy nem a 2. pontban foglalt Vásárló által és/vagy a 3. pontban foglaltaknak nem megfelelő Termék és/vagy az egyértelműen a Vásárlónak vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett hiba, hiány vagy sérülés és/vagy a 4. pontban foglalt Termék esetében kerülne sor.
  6. A Termék az Avononline.hu-hoz történő eljuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.
  7. A garancia tartalma: ha fennállnak a jelen ÁF-ban foglalt feltételek, a Vásárló a Termék vételárával megegyező összegű utalványt (a továbbiakban: “Utalvány”) kap elekronikusan, az általa a Termék vásárlásakor megadott e-mail címre, a Termék az Avononline.hu általi átvételét követő 30, azaz harminc napon belül.
  8. A Vásárló jogosult az Utalványt a Termék az Avononline.hu általi átvételét követő 1, azaz egy éven belül (a továbbiakban: “Érvényességi idő”) felhasználni: az Utalványban szereplő összeg erejéig a www.avononline.hu webáruházban található terméket vagy termékeket vásárolni. Ha a Vásárló az Utalványban szereplő összegnél magasabb vételárú terméket vagy termékeket vásárol, a különbözetet köteles megfizetni az Avononline.hu-nak. Az Érvényességi időn belül egészben vagy részben fel nem használt Utalvány az Érvényességi időn túl nem használható fel, az Utalványon szerepelt és egészben vagy részben fel nem használt összeg készpénzre vagy másra nem váltható.
  9. A Vásárló az Utalványt harmadik személyre nem ruházhatja át.
  10. A garancia nem érinti a Vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jogát (lásd: www.avononline.hu/reklamacio/)
© 2016 AvonOnline.hu. Minden jog fenntartva.